mandag 12. oktober 2009

Seminardag i Oslo

Søndag hadde Morten innvitert til seminar i Høres hus i Oslo. Jeg var selvsagt spent og meldte meg på. Det var en fin høstdag. Derfor reiste jeg tidligere innover til Oslo og spiste formiddagsmat hos min gamle vennine Nina Brandt. Hun hadde fått ny jobbe og vi hadde masse å prate om. Kempehyggelige timer før jeg reiste innover til Høyres hus.

Morten hadde innvitert til seminar om selvutvikling, å gripe fatt i sitt eget liv og ta styringen og lære seg å ta kontakt med folk (skjekke damer). Han hadde fått forhåndspåmelding fra ca. 100, men var forberedt på at en del likevel ikke ville møte opp. Derfor var han spendt på forhånd. Men det strømmet inn unge men (og en del kvinner). Til slutt var lokalet helt fult - 240 stk.!
Plutselig traff jeg Astrid Berger Johnsen og ble sittelde sammen med henne. Nina, Maria og Kristian var der også.

Både Morten og de to andre som holdt foredrag var både interesante og inspirerende. Tilhørerne noterte intenst. I Pausen kom det flere unge bort til meg og kommenterte at jeg som var fraen til Morten måtte være veldig stolt. Det var jeg virkeli!



Etter seminaret gikk Astrid og jeg på en veldig hyggelig kinesisk restarant som serverte bl.a, gode småretter. Dette ble en veldig hyggelig avslytning på en flott dag. Suksess!