lørdag 24. desember 2011

Julen 2011


Julen 2011
Kjære venner
Det er julaftens morgen, og jeg sitte her og tenker på gode venner og skriver en forsinket julehilsen.
Også i år har jeg for det meste bodd alene her i Frydenlund, og gledet meg over blomster både ute og inne og meningsfulle oppgaver med stillhetsarbeid bl.a. i Bryggekapellet (vel 2000 besøkende i år også). Hver onsdag formiddag leder jeg fortsatt en datagruppe for pensjonister. En veldig trivelig gjeng som utvikler ferdighetene innen ulike brukersystemer på PC.

Sommerens festival i Korsvei var regnfulle, men flotte dager. De siste dagene ble preget av det dramatisk som skjedde 22. juli. Denne tragedien sitter vel dypt i oss alle – med sog og fortvilelse, men også med håp og glede over et folt som ga uttrykk for kjærlihet, omsog og fellesskap.
Dette året har for meg særlig vært preget av at jeg på fødselsdgen min ble overbevist om å kjøpe meg en liten valp (et prosjekt Morten har jobbet intenst for i to år). Tassen er en liten Yorkshirre-terrien med stor hengivenhet og lekelyst. Han har fått meg ut i mye frisk luft og fine soloppganger.



Morten bor i Oslo med Rebecca og jobber med seminarer etc. med selvutvikling.  - Nina har siste året studert administrasjon og ledelse, men reiser rett over jul med sønnen sin , Ludvig, til Tanzania til en stipendiatstilling ved ambasaden for et havt år. – Kristin  studerer sosiologi på Høyskolen i Vestfold og bor med familien (Douglas og David) i Sandefjord. Det gjør også Maria og hennes sønn, Henrik. Hun jobber intenst med blomsterbutikken hun er medeier i ( Den er flott og meget populær og annerkjent i Sandefjord).

Jeg ønsker dere alle riktig god og fredfylt jul og et velsignet nytt år. Selv feirer jeg tradisjonen tro julen hos venner i Eidsvoll.  


Hilsen fra Gisle
Blogg med litt om meg og mitt: