tirsdag 21. desember 2010

God jul ønskes til alle.

Det er vintersolverv og ettermiddag.  Alle gaver er kjøpt (håper jeg) og nå senker roen seg her hjemme. Her treges det litt rydding av spisebord som er overfylt med julepapir, etiketter betalte regninger og plastposer. Jeg hører julemusikk på Spotify mens jeg skriver. 


Litt små-pynting står igjen før jeg reiser til Eidsvoll prestegård for å feire julen sammen med  familien Johnsen. Det har blitt en fast tradisjon gjennom mange år nå. Det begynner gjerne med julekonsert i kirken på lille julaften.  Der har jeg mitt faste rom og seng. Deilig.


Dette året synes jeg har rast så fort forbi. Men det har jo skjedd en hel del likevel. I juli var jeg på Korsvei-forum på Soltun folkehøyskole ved Harstad. Her finner du noen bilder fra de dagene: Korsvei-forum


I sammenheng med Korsvei har dette året ellers særlig vært preget av Veigrep-fellesskapet som ble etablert i januar. Det er en spennende og utfordrende prosess 
Mer om Veigrep finnes her: Om Veigrep -for å følge Jesus i møte med vår tids utfordringer. 


Ellers har jeg hatt mye engasjement i Bryggekapellet og med stillhetsarbeid også i år. To retreater ble det også, på Åh stiftsgård ved Udevalla (med Magnus Malm) og på Prestegården nær Lindesnes sammen med en gruppe fra Sandefjord.


Ukentlig har eg også hatt stor glede av å delta i datagruppen på Ranvik eldresenter. De er en mangfoldig og svært hyggelig gjeng som tumler med data-ens viderverdigheter og sliter litt med at maskinene er  forskjellige med Windows XP, Vista eller Windows 7. En takk til dere alle for hyggelige dager g muntre stunder.


Tre deilige turer ble det også i høst: En uke med min unge venn Ingolf  i leilighet i La Manga del Mar Menor  syd for Alicante i Spania. Det var sjelebot å suge til seg varmen i oktober. Bading, soling og lune stille kvelder på terrassen. Det passet meg virkelig. 


Noen deilige dager ble det også med Arne Falch på hytta hans i Uvdal.


Til slutt reiste jeg for annen gang i år til Bad Kreuznach i Tyskland. Deilige dager i spa og fine fotturer i åsene i distriktet og til Taunusflellene ved Wiesbaden. Mer Bad Kreuznach


Dette var en lite rapport fra mitt liv siste året. Dersom dere å se mere om dette året les på Min blogg


Nå ønsker jeg dere alle en riktig god jul og et fredfylt nytt år.