søndag 12. september 2010

Padlosof Lars Verket deltok i Åpen himmel

Har i ettermiddag sittet og sett en fin halvtime med "Åpen himmel" på NRK1. Det var en samtale med padlosos Lars Verket fra Kristiansand. Han er en god venn av meg og jeg ni-koste meg med programmet. Der forteller han om sin entusiasme for kajakk-padling og verdien ved stillhet. Han fant sin tro gjennom stillheten og mener han stadig har behov for den.


Lars Verket var en høyt utdannet karrierejeger og jobbet med elektronisk publisering. Men så møtte han veggen. Nå lever han for kajakkpadling og naturopplevelser.

I denne utgaven av «Åpen Himmel», forteller den engasjerte 41-åringen om sitt brudd med næringslivskarriéren, og sin søken etter et roligere liv. Han oppdaga friluftslivets fred og opplevelse, og nå har han skrevet flere padleguider for å få andre med ut i naturen.
Underveis
Sjøl kaller han seg "Padlosof", og filosofien er enkel: - Jeg ønsker å være underveis i livet, å padle ett tak av gangen.

Han vet ikke om han har funnet oppskriften på «Det gode liv», men det har iallfall blitt livet for ham. - Jeg har aldri tjent så lite penger som nå, men samtidig har jeg aldri hatt det så bra, forteller han i «Åpen Himmel».



Klikk her:  Åpen himmel