onsdag 13. oktober 2010

Bad Kreuznach igjen


Nok en gang fikk jeg være med Torbjørn til Bad Krauznach. De var tre deilige dager i vakkert, mildt høstvær. Vi var to lage dager i Bäderhaus som jeg viser to offisielle bilder av her. (Det er nemlig ikke lov å f.otografere der inne - fordi gjestene mye av tiden er nakne). Men  vi fikk igjen et par rolige dager   i badekåpe med opphold i de ulike badstuene og dampbadene, bad i det varme satvannsbassenget eler det større bassenget med med bobler og vannfall, deilig lunsj eller drikkepauser. Det var så fint at det også ble fere timer med soling på den flate takterrassen.

Vi gikk også noen fine turer i åsene omkring bl.a. ved ruinene av en gammel borg på toppen av klippene over Ebenburg og Bad Münster, små byer i nærheten. På en annen tur fant vi en liten firfisle som på en vulkansk sten lå og nøt den varme høstsolen.

Den siste dagen var det damedag i badet, derfor reiste vi til Taunusfjellene ved Wiesbaden. Der fant vi en spennende skogs-kafé der vi spiste middag før Torbjørn kjørte meg til flyplassen Franfurt Han.

Flere bilder fra turen finnes her:  Bilder